Het Laurentiusdiner is niet mogelijk zonder de inzet van vele vrijwilligers.

Voor €30,- kun je je aanmelden als vrijwilliger om het eten uit te serveren en zelf aan tafel aan te schuiven. Je betaalt hiermee je eigen eten, én dat van een gast. In Amerika is het gebruikelijk bij zogenaamde ‘charity dinners’, dat je een bord ‘koopt’ en daarmee het goede doel van die avond steunt. De veelal kansarme gasten van de deelnemende maatschappelijke instellingen zouden dit bedrag nooit op kunnen brengen en daarom bied je hen nu, als het ware, jouw bord aan. Je krijgt van ons een factuur van € 30,- die je eventueel zelf kunt doorgeven als je werk/organisatie dit voor je betaald.

Precieze tijden en instructies ontvang je bij aanmelden, en als we het concrete programma weten. Om een indicatie te geven zoals het in eerdere jaren ging: Je wordt uiterlijk om 16.00 verwacht op de locatie en om omstreeks 22.30 uur ben je weer klaar.

Wil je graag helpen, maar kun je niet de hele avond aanwezig zijn of heb je liever een andere taak dan eten uitserveren? Er zijn ook handen nodig om te helpen met opbouwen, afbreken, de garderobe en toiletten bemensen, opruimen.

Enthousiast om ook vrijwilliger te worden? Nog even geduld! In oktober 2024 vindt het volgende diner plaats.